| Coctail Bar |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Coctail Bar |
 |
Kawiarniane rozmowy po świt Ostatni post: Z życia wzięte :)))
A kiedy już przyjdzie czas, pełne po brzegi są kawiarenki. Pod okna ich, pełne gwiazd, gdzieś w zakamarki wielkich miast ciągnie nas. Pogadać dobra rzecz :)
Moderatorzy Administratorzy, Moderatorzy |
9 |
90 |
Wczoraj 23:38 Westa  |
 |
Piękni i zdrowi Ostatni post: Leczenie dietą
Na psychozy mam narkozy. Na wzrok krótki niezabudki. Na ból głowy krok żółwiowy. Na zatrucie dziury w bucie. Niezawodnie oryginalna medycyna niebanalna. Puls słabiutki, smętna mina... Nie pomoże aspiryna ! Pod oczyma duże cienie, więc wyczuwam nadciśnienie...
4 |
63 |
2009-06-16, 13:10 Filifionka  |
 |
Spotkanie ze sportem Ostatni post: Nordic walking
Ja jestem spoko kolarz i mam na imie Trish, a oto ludu wola cool na maxa full i ekstra. Z powodu karambola obsunął mi się strój i nie wiem czemu wołam : Futbol futbol futbol przeżyjmy to jeszcze raz :)
5 |
31 |
2009-06-24, 19:53 Zula Babula  |
 |
O nauce słów kilka Ostatni post: Ortografia
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły, zapaliły papierosy, wyciagnęły flaszki, chodnik zapluły, ludzi przepędzily, siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy. Hej, hej, la, la, la, la, hej, hej, hej, hej
2 |
16 |
2009-06-10, 22:22 bassa  |
| Coctail Bar |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Jadłodajnia |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Jadłodajnia |
 |
Kuchnia pod chmurką Ostatni post: Zupy owocowe
Pojedziemy do Pizy na pizzę i pyzy, salceson w Romie, mielony w Lizbonie, trochę ryżu w Paryżu i dynie w Londynie, szczypiorku w New Yorku i arbuza w Kartuzach ;)
11 |
102 |
2009-07-02, 19:39 nina  |
 |
Barowe pyszności Ostatni post: Nalewki
W kawiarence Sułtan przed panią róża żółta, a obok pan, co miał tę różę i pani dał. Pajączek wyszedł z róży, bo zapach go odurzył. Pijany jakby krzynkę szedł, snując pajęczynkę, co im związała ręce przez stolik w kawiarence. Sam mało nie wpadł w krem – Widziałem to, więc wiem.
4 |
23 |
2009-05-14, 23:14 Westa  |
| Jadłodajnia |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Zajazd |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Zajazd |
 |
Domek z ogródkiem Ostatni post: Woda w ogrodzie
Miałem kiedyś wielki dom, piękny ogród otaczał go gdzie co noc słychać było pawia krzyk... Na wielkiej tęczy śpią motyle, kwiaty śmieją się.
7 |
74 |
2009-06-24, 22:55 nina  |
 |
Święta, tradycje, imprezy Ostatni post: Boże Ciało
Spotkamy się kiedyś u studni wkoło będzie zielono, nasze żony będą odświętne nawet wódkę wypić pozwolą (...) nam wódka nie będzie szkodzić.
10 |
48 |
2009-06-24, 20:01 Zula Babula  |
 |
Zwierzyniec Ostatni post: Hotele dla zwierząt
Już od progu dobiega zawsze wierny głos psi... Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, a ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa
3 |
34 |
2009-06-24, 18:13 Zula Babula  |
 |
Z plecakiem i walizą Ostatni post: Pomysły na wypoczynek
Wsiąść do pociągu byle jakiego, nie dbać o bagaż nie dbać o bilet, ściskając w ręku kamyk zielony, patrzeć jak wszystko zostaje w tyle. W taką podróż chcę wyruszyć, gdy podły nastrój i pogoda zostawić łóżko, ciebie, szafę, niczego mi nie będzie szkoda.
6 |
70 |
Dzisiaj 1:09 bassa  |
 |
Samochodem po drogach Ostatni post: Czym się wozić !
Hej, bracie w skóry obleczony na swej maszynie, dokąd mkniesz? Czy jutro znowu się spotkamy na drodze życia 66 ? Każdy kto sprawdził się na szosie może już nowe dziary szyć. Żyje się po to żeby jeździć, jeździ się po to żeby żyć...
3 |
20 |
2009-05-18, 13:25 nina  |
| Zajazd |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Karczma |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Karczma |
 |
Co tam Panie w polityce? Ostatni post: Toast za wolność.
Ta hydra znów podnosi wrogi łeb zdecydowany odpór damy jej nie damy się, prawica razem z lewakami chcą obalić naszej pracy wspólny dom obalić dom. Zdecydowana polityka, zdecydowana republika, zdecydowana polityka.
5 |
23 |
2009-06-12, 13:06 Filifionka  |
 |
Historia i patriotyzm Ostatni post: Nie się święci... :)
Aż zobaczyli ilu ich, poczuli siłę i czas i z pieśnią, że już blisko świt, szli ulicami miast. Zwalali pomniki i rwali bruk - Ten z nami! Ten przeciw nam!
1 |
3 |
2009-05-03, 19:36 Westa  |
 |
O miłości i zazdrości Ostatni post: Miłość a zazdrość
Obudziłam się później niż zwykle, wstałam z łóżka, w radiu była muzyka. Najpierw zdjęłam koszulę, potem trochę tańczyłam i przez chwilę czułam się jak dziewczyna z świerszczyka. W domach z betonu nie ma wolnej miłości, są stosunki małżeńskie oraz akty nierządne, Casanova tu u nas nie gości.
1 |
9 |
2009-06-02, 22:11 Joana  |
 |
Kobieta, mężczyzna, płeć Ostatni post: Dylemat.
Być kobietą, być kobietą, marzę ciągle, będąc dzieckiem (...) Ach... kobietą być nareszcie, a najczęściej o tym marzę, kiedy piorę Ci koszulę albo naleśniki smażę
3 |
17 |
2009-06-08, 00:24 Filifionka  |
 |
Z duszą na ramieniu Ostatni post: Śpieszmy się kochać ludz...
Niby wszystko takie jasne, a tak ciemno, że powtarzać sobie muszę - nie jest źle. A ty, duszo na ramieniu, trzymaj ze mną gdy się gubię, kiedy wątpię - pilnuj mnie. Rozważania.
3 |
29 |
2009-06-27, 16:44 Filifionka  |
 |
W kręgu wiary Ostatni post: Mój anioł stróż.
Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma, kiedy ciemny wiatr porywa spokój siejąc smutek i zwątpienie... cały ten świat nie znaczy nic, a nic...
4 |
34 |
2009-05-22, 19:06 Zula Babula  |
 |
Zjawiska dziwne i niewyjaśnione
Niektórzy wierzą, że po życiu tym następne jest. Teorii tysiąc znam bo każdy szuka swoich prawd, wpisane w ludzki los jest to by nie dowiedzieć się co będzie
0 |
0 |
-- |
| Karczma |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Pub Art |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Pub Art |
 |
Kraina literatury i poezji Ostatni post: Mój Kostek Gałczyński....
Ja chcę, ja też chcę zdobyć Cię słowem, tym co dziś powiem Ci podzielić się z Tobą, więc może chodźmy stąd. Jest czwarta w nocy. Piszę przez chwilę to co mi się we łbie ułożyło chciałbym, chociaż za oknem wiatr dmucha szepnąć Ci prosto do ucha.
4 |
29 |
2009-05-26, 12:42 Westa  |
 |
Ujęte w kadrze Ostatni post: Dobranocki i inne bajki...
Na kiepskich zdjęciach okruchy dawnych dni, czyjaś twarz zapomniana twarz, w pamięci zakamarkach wciąż rozbrzmiewa śmiech, czyjaś twarz zapamiętana.
5 |
20 |
2009-06-19, 23:58 Westa  |
 |
Ogrody sztuk Ostatni post: Teatralne zakamarki
Więc chodź, pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko, niech na niebie stanie tęcza malowana twoją kredką. Więc chodź, pomaluj mi życie, niech świat mój się zarumieni, niech mi zalśni w pełnym słońcu, kolorami całej ziemi.
2 |
8 |
2009-06-27, 23:35 Westa  |
 |
Grafika komputerowa Ostatni post: Scrapki
Stoisz obok mnie, prowadzisz za rękę rodzę się ponownie przy tobie w tym miejscu kosodrzewina jak matka chrzestna podaje mnie atmosferze z grafiki
2 |
32 |
Dzisiaj 8:52 Monika69  |
| Pub Art |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Music Club |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Music Club |
 |
Muzyczne to i owo Ostatni post: Koncerty
Pomyślałem, że gdy gitarę ujmę, dźwiękami kilkoma światu, prawdy określę kształt, nuty jak nuty, nut obojętność każdy zna, myśl dźwiękiem wyrażona...
4 |
27 |
2009-06-21, 22:27 Westa  |
 |
Co nam w duszy gra Ostatni post: Skąd wziąć piosenki...?...
Lecz we mnie zostało coś z tamtych lat, mój mały, intymny, muzyczny świat. Gdy tak wspominam ten miniony czas, wiem jedno, że to nie poszło w las...
2 |
9 |
2009-05-31, 22:14 triska  |
 |
Kilka zdartych płyt Ostatni post: Dżem
Inną drogą dawno idę, nie wiem nawet dobrą czy złą, czasem ciężko, ciężko tak. Pozostanie po mnie tylko parę dźwięków, kilka zdartych płyt.
1 |
5 |
2009-05-14, 23:33 Westa  |
| Music Club |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Internet Cafe |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Internet Cafe |
 |
Komputery i elektronika Ostatni post: Kącik porad komputerowyc...
Dla tych co nie wiedzą jak wygląda PC - to jest taka duża blaszana skrzynka, z tylu ma dużo gniazdek a z przodu otworki do których można wkładać dyskietki
2 |
2 |
2009-05-01, 15:32 Filifionka  |
 |
My w internecie Ostatni post: Znalazłam/em "skarb...
A komputer kiedy pojmiesz swym rozumem... a nie jako informacje w internecie, że kochanie, że przygody są... baw się... dobrze baw szansę masz...
6 |
41 |
2009-06-05, 15:43 Mariol  |
 |
Ciekawe i przydatne programy Ostatni post: Safari
Znasz jakiś przydatny program ? Podziel się z nami swoją wiedzą :) ponoć człowiek do śmierci się uczy, a i tak głupim umiera
4 |
28 |
2009-06-09, 19:56 Joana  |
 |
Jaskinia graczy i inne takie tam :-) Ostatni post: The Sims ... i inne gry...
Demon chce bawić się ma wesoły plan, straszy już trzysta lat, pragnie kilku zmian. Gdy gram, sam jestem sercem serc na życie i na śmierć...
3 |
9 |
2009-05-21, 17:55 Monika69  |
| Internet Cafe |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Ogródek Piwny |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
| Ogródek Piwny |
 |
Tawerna pod rozbrykanym kufelkiem Ostatni post: Evviva l`arte!
A w Tawernie Pod Pijaną Zgrają, spływa smutek z okopconych ścian, a dziewczyny z półgrosików amulety układają, na kochanie, na tęsknotę i na żal. Kiedy chandra jesienna jak mgła Cię otoczy, kiedy wszystko postawisz na kartę przegraną. Zamiast siedzieć bezczynnie i płakać i psioczyć, chodź pobaw i pośmiej się z nami
5 |
128 |
Wczoraj 8:03 Joana  |
 |
Zabawne stronki i filmiki Ostatni post: Linki do ciekawych stron...
Bawmy się, bo czas, czas ucieka nam, jutro trzeba wstać po szalonej nocy. Bawmy się, bo czas czadu trzeba dziś dać, miejsc stojących brak nic cię nie zaskoczy teraz na to czas. Każdy musi czasem się zabawić, to co złe odstawić już czas, ruszaj to nie pora smutki trawić dziś do rana wolne od nich masz
2 |
5 |
2009-05-24, 20:45 maciejka  |
| Ogródek Piwny |
Tematy |
Posty |
Ostatni post |
 |
Nowe posty |
|
 |